A weboldal a megfelelő működés érdekében HTTP sütiket használ.
Értettem
Bővebb információk

Cégcsoport  

Barcika Art Kft.

A cég kommunikációs, kulturális és sportfeladatokat lát el. Működteti a művelődési központot és a hozzá kapcsolódó intézményeket; a sportközpontot; illetve a kommunikációs központot, ahol a KVTV adásait; a Kolor7 hetilapot, a város és a térség 35 000, minden postaládájába eljutó ingyenes magazint; a kolorline.hu hírportált és a Kolorcity Kazincbarcika kommunikációs felületeit.

Barcika Kontroll Kft.

Főbb feladata a vállaltcsoport számviteli, munkaügyi és pénzügyi tevékenységének ellátása, központi ügyfélszolgálat kialakítása és működtetése. A Barcika Kontroll Kft. és a Barcika Centrum Kft. között megkötött megbízási szerződés 2018. október 31. napjával közös megegyezéssel megszüntetésre került és a Barcika Kontroll Kft. által eddig ellátott feladatokat 2018. november 1. napjától közvetlenül a Barcika Centrum Kft. teljesíti a Centrum cégcsoport egyes tagjai részére teljesítendő feladat ellátásához.

Barcika Park Kft.

A cég elsősorban a városüzemeltetéssel kapcsolatos feladatokat látja el. Hozzá tartozik a zöldterület-karbantartás, a téli síktalanítás, a közfoglalkoztatás megszervezése, a köztemető üzemeltetése; mindemellett a társaság kegyeleti szolgáltatási tevékenységet is végez a Holdfény Temetkezés néven.

Barcika Príma Kft.

A társaság feladata a város által működtetett oktatási-nevelési intézményekben a közétkeztetés megszervezése, továbbá a szociális területen, a bentlakásos intézményekben, illetve a bölcsődékben az étkeztetési tevékenység ellátása.

Barcika Szolg Kft.

A társaság látja el az önkormányzati és saját tulajdonú ingatlanokkal kapcsolatos gazdálkodási feladatokat, biztosítja a távhőszolgáltatást.